Douglas overkapping

Douglas overkapping kopen?

Een Douglas overkapping is heel vaak uitgevoerd in standaardmaten en modellen. Toch komt een overkapping of veranda helemaal tot zijn recht als hij voor 100% op maat vervaardigd is. Zo wordt de overkapping totaal geintegreert in uw tuin Zodat u grenzeloos geniet!

Alle maten en uitvoeringen zijn mogelijk

Of u nu een Overkapping van douglas wilt met een plat dak of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het maakt niet uit.
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout,dit leidt er toe dat wij altijd de beste kwaliteit hout verwerken. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles compleet voor de meest complete inrichting van uw Terrasoverkapping of veranda. Zo nemen we u de complete zorg uit handen. Verscheidene vaklui staan gereed zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo regelen wij dat al uw tuinwensen uitkomen.

Een Douglas overkapping met glazen schuifwand

Uw tuingenot wordt veel heerlijker als u een glazen schuifwand laat monteren in uw Douglas hout overkapping . De mogelijkheden zijn grenzeloos. De overkapping veranderd zeer snel in een mooie tuinkamer. Nergens ben u relaxer dan daar. Richt het nu nog in met een heerlijke loungeset. Zelfs het plaatsen van een kachel kan geregeld worden. Zelfs op dagen dat het wat minder warm is zit u nog ontspannen onder uw overkapping. Dat is superlekker!

Douglas-overkapping
Douglas-overkapping-kopen

Een berging aan de Terrasoverkapping van Douglas

In bijna alle gevallen is het niet te doen om alle spullen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, brommers, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het bergen moet. Wat is er dan makkelijker dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het voordeel van een bergruimte waar u al uw dingen moeiteloos opbergt. Voor elke situatie en iedere tuin zorgen wij voor de de ideale oplossing!
U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij zetten maatwerk zijn zult u versteld staan hoe feilloos uw overkapping aansluit aan uw woning.
Gezellig en sfeervol , dat zijn de belangstrijke dingen om lekker van uw tuin te kunnen genieten. Door een schitterende terrasoverkapping te laten zetten kunt u met mooi weer fijn genieten en zelfs als het weer wat kouder is lekker genieten van uw tuin.
Soms komt is een overkapping van Douglas het mooist tot zijn recht als hij in zijn geheel vrijstaand wordt geplaatst. Als er aan iedere zijde genoeg ruimte is biedt deze opstelling mooie manieren om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen klus te moeilijk of te lastig. We weten voor alles een oplossing.

overkapping-douglas

Wilt u graag een Douglas overkapping?

Twijfel dan niet langer maar vraag een vrijblijvende offerte aan bij Wood and Garden uit Wijk en Aalburg. Zo weet u zeker dat de kwaliteit dusdanig is dat u jarenlang zult genieten van de overkapping. U bepaalt zelf helemaal hoe u het wilt hebben. we maken het helemaal zo als u wil.