Must-have hondenspullen voor je hond

Je honden verdienen natuurlijk het allerbeste. Daarom kies je kwalitatief voedsel voor je trouwe viervoeter, maar ook handige hondenspullen en leuke speeltjes. Daarom delen we alles dat je moet weten over de honden producten die je zeker in huis wil halen.

Table of Contents

beste hondenspullen

Een hondentuigje is nummer 1 op de lijst met hondenspullen

Het speciaal tuigje is ontworpen voor kleine rassen of voor viervoeters die de halsband steeds proberen af te doen.
Het tuigje heeft daarom voordelen voor zowel de hond als het baasje. Het is voor de hond een stuk comfortabeler dan het dragen van een halsband, aangezien het niet aan het hoofd en de nek trekt.

Zijn er nadelen te melden voor het hondentuigje? Jazeker, een subtiel minpunt van dit product is dat je viervoeter eerder trekt tijdens het lopen. De oorzaak hiervan is dat er geen druk op de nek komt en het hard trekken dus niet remmend voelt. Door je hond dagelijks te corrigeren en streng op te voeden, leert je hond rustig te wandelen.

Een hondenfietsmand

De fietsmand speciaal voor honden is erg handig voor het vervoeren van kleine rassen en puppy’s die licht van gewicht zijn. Kies een veilig exemplaar dat je dicht kunt doen. Een hondenfietsmand met gaas-afdekking is ideaal omdat dit er voor zorgt dat je hondje veilig in de mand blijft. Een mand met metalen rek is ook veilig, maar enkel als je pup hier niet met het hoofdje tussendoor kan. Fiets je vaak met nat weer? Verkies dan een fijne mand die de hond beschermt tegen de wind en regen. Let er wel op dat je lieve viervoeter altijd genoeg lucht krijgt, en onthoud dat de fietsmand snel opwarmt wanneer deze is afgedekt zolang de zon erop schijnt.

Belangrijke criteria voor het kiezen van een hondenfietsmand
– Het maximaal gewicht wat toegestaan is in de mand
– De mogelijkheden om de pup vast te zetten in de mand. Bevat de mand een riempje?
– Bestaat de mogelijk de mand goed te monteren? Bij sommige elektrische fietsen is het lastig een fietsmand voor de hond op de bagagedrager te installeren.

Honden autostoel

Er zijn meerdere manieren om een hond veilig met de auto te vervoeren. Een goede optie is de speciale honden autostoel. Ga voor een exemplaar dat veilig te monteren is zodat het in het geval van een ongeval niet losraakt. Vergeet niet je hond altijd vast te zetten met een speciale riem, en dan het liefst met een tuigje. Dit voorkomt dat er aan het hoofd of nek wordt getrokken wanneer je hard remt.

Een puppyren

Ben je sinds kort het baasje van een trouwe lieve pup? Mocht dat het geval zijn, dan is een puppyren het beste hondenproduct voor in huis. Je wil allicht graag de volledige dag met je pup spelen, maar je moet ook werken, huishoudelijke taken voltooien en voor je andere huisdieren zorgen. Dat zijn de momenten waarop je de pup in de ren plaatst. Het hondje kan zo rustig rondwandelen of even slapen en je hoeft dus wat minder op te letten.

Met de puppyren voorkom je dat je nieuwe hond die je opvoedt aan je schoenen knabbelt zodra je gaat douchen. Tevens blijft hij of zij op afstand van je baby als je kort afwezig bent.

Waar plaats je een puppyren? De meeste mensen plaatsen de ren in de woonkamer, bijkeuken of hal. Maar wist je dat zo’n puppyren ook in je tuin zeer nuttig is? Zeker in het geval dat je geen tuinafscheiding hebt, even naar binnen loopt of wil voorkomen dat je hond door de moestuin wandelt, komt zo’n puppyren goed van pas. Geef daarom de voorkeur aan een licht model dat je makkelijk ergens anders kan plaatsen.

Een GPS-Tracker voor honden

Je wil je trouwe pup uiteraard niet kwijtraken, en om die reden staat de GPS-Tracker voor hondjes op een hoge plek in de lijst met handige accessoires voor honden. Trackers met GPS voor honden zijn te bestellen in meerdere maten met allerlei opties. Mocht je hond weglopen uit je woning of tijdens een speelmoment vind je hem makkelijk terug dankzij de GPS-tracker.

Belangrijk: Een tracker met GPS voor honden is geen vervanging van de chip. Dankzij een chip ziet de dierenarts wie de hond is en wie de eigenaar is.

Een donut hondenmand

Je hebt vast wel eens foto’s gezien van een lief hondje in de herkenbare grote ronde dikke hondenmand. Deze puppy’s zien er tamelijk tevreden en rustig uit in deze foto’s, raar is dat niet. Zo’n donut hondenmand is uitzonderlijk zacht en erg comfortabel.

Omdat donut hondenmanden aangenaam dik en zacht zijn, kruipen pups er helemaal in weg waardoor de donut hondenmand een veilige omgeving wordt. Zorg er dan ook voor dat dit echt de favoriete plek van je hond is.

Een hondenföhn

Rent je hond met plezier door de modder? Heb je een Havanezer die vaak geborsteld moet worden? Dan is de speciale hondenföhn een echte must-have.

De voordelen van een föhn voor honden: je bent minder tijd en geld kwijt, en je ziet er op toe dat je hond er zonder uitzondering netjes en fris bij loopt.

Een anti schrokbak

Het concept van de anti schrokbak is praktisch. Dankzij de speciale vorm en ribbels in de brokjesbak voorkom je dat de hond in één keer veel brokken binnen krijgt. Je huisdier moet namelijk behoorlijk veel moeite doen om het eten uit de voerbak te krijgen.

Het grootste pluspunt is dat je viervoeter beheerst en dus veiliger eet. De kans op verslikken wordt zo verminderd, en daarom hoort het op de lijst met nuttige hondenspullen. Heb je meerdere honden? Dan is dit de beste methode om de hond die als eerste klaar is met eten bezig te houden zodat je andere hond rustig zijn of haar brokjes kan eten. wil je meer hondenspullen? Op onze website vind je hondenspullen in alle soorten neem snel een kijkje.