Scandinavische conceptstore Sisällä

Scandinavische conceptstore Sisällä – mogen wij jouw huis leuker maken?

Scandinavische conceptstore Sisällä

Scandinavische conceptstore Sisällä interieur & gifts

In de bruisende binnenstad van Hoorn (NH), een gezellige plaats in West-Friesland en gezellig gelegen aan het IJsselmeer, vind je de leukste conceptstore van de regio: Sisällä interieur & gifts. Je vindt er prachtige meubels en woonaccessoires in een lichte, luchtige stijl die bestaat uit die heerlijke Scandinavische hygge sfeer, onder andere gecombineerd met bohemian invloeden.

In de winkel is iedereen welkom. In tegenstelling tot veel winkels met woonaccessoires heb je bij Sisällä wél de ruimte als je met een rolstoel, rollator of kinderwagen de winkel wilt bezoeken. En kom je van verder? Dan is er uiteraard nog ook nog de webshop waar je vrijwel het volledige assortiment terugvindt.

Mogen wij jouw huis leuker maken?

Het leuker maken van je huis, zorgen dat het een fijne plek is om te zijn … dat is waar ik als interieuradviseur voor ben opgeleid en wat dan ook de missie is van mijn bedrijf. Naast mijn winkel en webshop kun je mij ook inhuren als je hulp nodig hebt met de kleuren, de indeling, het licht of andere aspecten van je interieur.

Mijn voorkeur ligt – dat zal je niet verrassen – bij de Scandinavische woonstijl maar in mijn opleiding en werkervaring ben ik ook een veelheid aan andere stijlen tegengekomen en daar kan ik prima over meedenken en adviseren. Kun je wel een beetje hulp gebruiken? Neem dan contact met mij op dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden, mijn contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

De winkel en webshop

In het klein begonnen met ‘het leukste winkeltje van Barsingerhorn’, een winkeltje-aan-huis van 10 m2, is Sisällä interieur & gifts inmiddels uitgegroeid tot een heerlijk ruime conceptstore met een gevarieerd assortiment aan de allerleukste artikelen van een veelheid aan merken. De collectie wordt door onszelf met zorg samengesteld waarbij constant gelet wordt op een goede kwaliteit tegen een prima prijs.

Je vindt er niet alleen mooie (klein)meubelen en woonaccessoires maar we hebben ook een babyhoek met onder andere houten speelgoed, verzorgingsproducten, decoratie voor de baby/kinderkamer, boxkleden, kraamcadeautjes, invulboeken, een kam/borstel setje met naam van de baby, en nog heel veel meer.

Cadeaus voor hem en haar

Ook hebben we een gevarieerde en originele collectie aan cadeaus voor zowel man als vrouw. Ik noem onder andere onze Winecandle geurkaarsen, koffiesiropen, chocolade complimenten, een amberblokje (diverse geuren) compleet met schaaltje en rasp, fotolijstjes met een mooie tekst … en zo kan ik nog wel even doorgaan. En een cadeau maak je helemaal bijzonder met één van onze houten kaarten die wij volledig in eigen beheer maken. Dus wil je een eigen tekst of afbeelding? Regelen we graag voor je!