Reinigingsspecialist

Softwashing uitbesteden aan een professioneel bedrijf? Reinigingsspecialist 24 staat voor u klaar. Met meer dan 10+ reinigingsspecialisten. Bel direct voor een offerte of een afspraak!

Softwash

inhoudsopgave

Softwash

Softwash door Reinigingsspecialist24

Reinigingsspecialist24 biedt u een innovatieve techniek waarmee u het interieur niet alleen grondig schoonmaakt, maar ook algen en schimmels om een effectieve manier elimineert. Daarbij maken wij van Reinigingsspecialist24 van biologisch afbreekbare producten die in combinatie met lage reiniging behoud het milieu beschermen. Dit zorgt voor een schoonmaakservice die breed inzetbaar is en een langdurig resultaat kent.

Wat is softwash eigenlijk?

Softwash is een reinigingstechniek die wordt gebruikt om oppervlaktes zoals bijvoorbeeld, gevels, daken en bestratingen schoon te maken zonder te hoge druk te gebruiken. Lage druk reiniging maakt namelijk gebruik van lage waterdruk en special reinigingsoplossingen om vuil, algen, mos, schimmel en andere verontreinigingen van het oppervlak weg te halen.

De reinigingsoplossing die bij lage druk reiniging wordt gebruikt. bevat in de meeste gevallen biociden die de groei van micro organismen afremt, waardoor oppervlakken langer schoon blijven. Lage druk reiniging is een effectieve en veilige manier om delicate oppervlakken zoals dakpannen, kalksteen, natuurwerk en stuc werk te reinigen. Daarnaast kan lage druk reiniging ook gebruikt worden om houten oppervlakken zoals gevelbekleding en schuttingen te reinigen.

Om effectief gebruik te kunnen maken van softwashing vereist u over speciale kennis en apparatuur, daarom raden wij u aan om een professionele softwash-service van Reinigingsspecialist24 in te huren die deze klus voor u op een snelle en professionele manier voor u kan klaren.

Voordelen van softwash

Softwash heeft vele voordelen dat het met zich meebrengt. Een van die voordelen zijn dat het veiliger is vergeleken met hogedrukreinigers omdat er minder water op hoge druk wordt gebruikt. Dit vermindert het risico dat een oppervlak wordt beschadigt. 

Daarbij maakt lage druk reiniging oppervlakken grondiger schoon vergeleken met hogedrukreiniging. Dit komt omdat de speciale reinigingsmiddel ervoor zorgt ervoor dat het vuil beter losweekt, waardoor het oppervlak beter wordt gereinigd en langer mee gaat.

Softwashing is daarop ook een stuk duurzamer vergeleken met hogedrukreiniging. Dit komt omdat het minder energie verbruikt. Bovendien kan het gebruik van dit middel de groei van algen, mos en schimmels voorkomen, hierdoor de toekomstige noodzaak om een oppervlak weer opnieuw te moeten reinigen.

En als laatst is lage druk reiniging meer geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals, stucwerk, dakpannen en hout. Dit komt omdat het minder risico op beschadiging met zich meeneemt. 

Kortom, biedt lage druk reiniging een veilige, grondige en duurzame oplossing voor het reinigen van oppervlakken zonder ze te beschadigen.

Waarom een professioneel voor een softwash reiniging inhuren?

Wij van raden u aan om een professional van Reinigingsspecialist24 in te huren voor reiniging met softwash. Dit doen we omdat dit reinigingsmiddelen bezit die gevaarlijk kunnen zijn als ze niet correct worden gebruikt. Onze professionele softwash service beschikken namelijk over de juiste veiligheidsuitrusting en -training om de klus op een veilige manier uit te voeren.

Daarbij bespaard u veel tijd en geld. Hoewel het inschakelen van een professionele Lage druk reiniging-service in eerste instantie duurder lijkt dan het zelf uitvoeren van de klus, is dat helaas niet zo. Met een professionele softwash-service bent u er zeker van dat de levensduur van uw eigendommen verlengt worden en voorkomt u dat u veel geld uit moet geven aan reparaties en vervangingen. Neem daarom contact met ons op en schakel een reinigings lage druk reiniging specialist van Reiniginsspecialist24 in.