specialist in spackspuiten

Spackspuitwerk glad of spackspuitwerk fijne korrel? Onze specialisten realiseren uw spack wensen slechts binnen een dag.

Spackspuitwerk

Inhoudsopgave

Spackspuitwerk

Uw woning een nieuwe look geven? Kies voor spackspuitwerk

Wilt u uw huis of bedrijfspand een graag een nieuwe en betere look geven? Dan kan dat natuurlijk met spackspuitwerk. Wie kiest u wanneer het gaat om spackspuitwerk? Ons van Spackspuitenwerken natuurlijk! Wij zijn de beste optie voor deze klus omdat wij gecertificeerde en hoog opgeleide stukadoren bij ons in dienst hebben. 

Hierdoor bent u gegarandeerd van een klus die aan uw behoeftes en wensen voldoet. Wij raden u aan een stukadoor voor deze moeilijke klus in te huren omdat de meeste mensen niet de nodige kennis, ervaring en gereedschappen bezitten die onze professionele stukadoren hebben. 

Het is wel mogelijk om zelf uw muren te spacken, maar als u dit doet is de kans groot dat u niet tevreden bent met het resultaat. Twijfelt u of u het zelf wilt gaan doen of heeft u er de tijd en energie niet voor? Neem dan contact met ons op en laat uw muren en plafond spacken door onze stukadoor.

Wat is spackspuitwerk?

Spackwerk is een afwerkings techniek die wordt gebruikt om wanden en plafonds een nieuwe look te geven. Vaak wordt deze techniek gebruikt in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Spackspuitwerk is een mengsel van gips en water, die vervolgens door stukadoren of de wooneigenaar zelf op de muur wordt gespoten onder hoge druk. Hierdoor ontstaat er een structuur.

Dit structuur kan van fijn tot grof variëren en is afhankelijk van de grootte van de spuitmond en de instelling van de spuitmachine. Na het aanbrengen van het stucwerk moet de afwerkingen nog wel worden geschuurd en eventueel voorzien van een verflaag.

Spackwerk is een snelle en betaalbare manier om wanden en plafonds af te werken en is daarom ook steeds populairder aan het worden binnen de bouwsector. Als u uw woning of pand graag zou willen laten stucen, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Voor spackspuitwerk is er geen betere bedrijf in Nederland dan Spackwerk!

Prijs voor spackspuiten

Heeft u een lager budget maar hebben uw muren en plafonds toch echt een opknapbeurt nodig? Dan zijn er wat mogelijkheden met spackspuiten. U kunt uw muur al laten spacken vanaf €7 per vierkante meter

De reden waarom deze prijzen zo laag zijn vergeleken met ander afwerkmethodes is mede door het machinaal die wordt gebruikt bij het aanbrengen van spack. Door middel van een spackspuitmachine kan er in een korte een groot oppervlak gespackt worden. Dit maak het spack proces makkelijker, korter en dus ook voordeliger.

Spackspuiten is als een wandafwerking een populaire techniek omdat het een van de goedkopere soorten stucwerk is. Bij het spacken van de muur wordt er een pleisterlaag met structuur aangebracht die zo grof en fijn kan zijn als u zelf wilt. Wilt u uw muur graag luiten spuiten. Neem dan een stukadoor van Spackspuitwerken in.