Trouwfilm

Trouwfilm
Inhoudsopgave

Trouwfilm van een trouwvideograaf

Willen jullie een trouwfilm van jullie bruiloft? Laat je trouwfilm maken door een ervaren trouwvideograaf. Een bruiloft videograaf weet precies welke beelden hij moet maken op de dag van de bruiloft zodat hij van jullie trouwdag een prachtige trouwfilm kan maken. Maarten Rietdijk is een bruiloft videograaf. Hij heeft al tientallen bruiloften mogen filmen. 

De stijl van de trouwfilm

Elke videograaf bruiloft heeft een unieke stijl. En gelukkig maar, jullie hebben hierdoor veel keuze en kunnen een trouwvideograaf kiezen die bij jullie smaak en wensen past. Bij het kiezen van een videograaf moeten jullie jezelf een aantal belangrijke dingen afvragen :

– Wat is ons budget?
– Welke stijl spreekt ons aan?
– Hoeveel uren willen wij de videograaf inhuren?
– Welke camera’s/apparatuur gebruikt de videograaf?
– Hoe lang moet de film worden?
– Gebruikt de videograaf een drone?
– Hebben wij een goede klik met de bruiloft videograaf?

Twijfelen jullie nog of jullie een videograaf op jullie bruiloft willen? Twijfel niet langer! Een film van jullie huwelijk is enorm waardevol. Voor jullie zelf, voor familie en vrienden maar ook zeker voor jullie kinderen later. Jullie bruiloft is een dag vol emotie. Met een film hebben jullie deze herinnering voor altijd. Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een film nóg meer. De combinatie met geluid brengt jullie eventjes helemaal terug op jullie trouwdag.